måndag 28 juli 2008

Back in business!

Det var den semestern... Har haft tre underbara, härliga och fantastiska semesterveckor! Inte minst sedan L överraskade mig totalt med att ställa Frågan Av Alla Frågor under vår första semestervecka nere i Grekland! Sen njöt vi av att vara nyförlovade resten av semestern, först på vårt älskade Marstrand och sen hemma i Tønsberg. Sol, värme, båtåkande och sena kvällar på altanen gjorde ju sitt till också såklart... "Baksidan" är möjligens att vi inte har kommit ett hammarslag längre än mitt förra inlägg (jo, jag hämtade mig ganska snabbt som tur var...) men det var det värt! Dessutom lite skönt med ett break från hus och renovering, nu är lusten desto större att komma igång igen! När det blir lite svalare alltså...

Däremot följde det med en del inredningsprylar hem - inte minst väldigt fina förlovningspresenter! Bl.a en till fin sån här, fina kökshanddukar från Lexington och en fin ljusstake från en glaskonstnär på Marstrand. Dessutom fick vi en kanske lite ovanlig, men desto mer uppskattad present från mamma och pappa: en flaggstång! Längtar så tills vi får hem den och man kan få gå ut i trädgården en fin morgon, hissa flaggan och se den vaja fint mot den blå himlen. Så får man väl leva med att den är norsk då... ;)

Blev lite mer Marstrandsshopping när L och jag råkade gå loss hos Deisy Design. Skulle ju bara titta på den där fina lampan... Blev ingen lampa till slut, men däremot en livboj i gammal stil, en liten jordglob också i gammal stil, ett superfint nyckelskåp, en "fransk-lantlig" vattenflaska, brickor (en i valnöt och två små i plast med stjärnor på) och fina plasttallrikar med en stjärna på som har fått följa med ut i båten de senaste dagarna. Jag är mycket nöjd, haha! Bilder kommer när jag har fått laddat batteriet till kameran och fått över lite bilder i datorn...

Nu: ut i solen och njuta av sommarkvällen, hej så länge!

tisdag 1 juli 2008

Slut som artist

Je suis fini. Finito. Over and out. Sedan sist har jag jobbat. Jobbat, jobbat, jobbat och jobbat. Lunch? Nope, I don't do lunch. Tydligen. Toalettpauser? Hmpf, när skulle jag ha tid med det? Och nu är jag slut - helt slut.

Sitter här på ett hotellrum i Stavanger och snörvlar, hostar, nyser, har ont i kroppen. Som min mycket goda väninna B säger: "Ja, när jag bara körde på och vägrade lyssna på kroppen så tröttnade den på mig och satte sig ner och vägrade att göra något mer helt enkelt". Så här sitter jag nu och tycker lite synd om mig, medan min käre, enligt rykten, snickrar lister hemma så att det ryker om det. Så duktig! Återkommer med bilder på det. En annan dag.

Well, var är mina kuddar? I believe we have a date tonight...